Hovershof Boerderij- en Minicamping - Reviews
Minicamping Minicamping    Bed & Breakfast Bed & Breakfast    Gratis parkeren Gratis parkeren    Gratis WiFi Gratis WiFi

Reviews

Bergmann (01-05-2017)

Hallo, und liebe Grüsse von den Bergmanns aus Salzgitter. Wir hatten ein wirklich schönes Wochenende bei euch, besonders haben uns die familiäre Atmosphäre und das idyllische Anwesen gefallen. Das Highlight für unsere kleinen Zwillinge waren neben eurem phantastischen Spielplatz natürlich die kleinen Zicken. Danke nochmal für Alles, und wir kommen definitiv wieder!

Arie Bakker (27-05-2015)

Beste Lisette en John,
Hartelijk dank voor de geweldige week die we op jullie paradijsje doorbrachten. We hebben genoten van de plek en van jullie gastvrijheid, We hebben alle fietsknooppunten in de omgeving aangedaan en totaal zo'n kleine 100 Km weggetrapt.We komen vast nog eens terug, tot ziens dus.Groetjes, Arie , Janneke en Jopie Bakker

Fer en Cobie Gronvaldt (25-09-2014)

Hoi Lisette en John,Wat hebben we die twee weken in september bij jullie op de camping genoten!!! Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het weer ons wel heel gunstig gezind was ,maar de camping op zich en jullie zelf hebben in grote mate gezorgd voor dat TOP-gevoel. Prachtige grasmat, zeeeer mooi sfeervol toiletgebouw, heerlijke sfeer, zeer gastvrij. Het is een genot om omringd te zijn door die prachtige gebouwen die op jullie erf staan. We komen zeker terug, dan niet meer met ons Kippie, maar met het Bussie. Hartelijke groet Fer en Cobie

johan en Lia (17-02-2014)

leuk mooi vakantie huisje lekker knus gezelligbedankt voor de leuke overnachting

Gerard en Elly (22-08-2013)

Aug. 2013 We zitten hier al een week, geweldighier echt genieten. Sanitair super, heerlijke broodjes kun je bestellen. En niet te vergeten de mooie grasmat. Wij kamperen al meer dan 40 jaar. En dit is Toppie helemaal

robert en sissy (21-07-2013)

toppie alles gewoon prima

fam ewals (27-05-2013)

Hoi lizet en john
Wij zijn alweer voor de vierde keer bij jullie op de camping geweest en zijn zeker van plan om nog vele jaren te komen. De kinderen kunnen heerlijk vrij ravote en spelen in de zeer mooie speeltuin. Ook het sanitair is zeer mooi en schoon. Nu jullie de service hebben uitgebreid met s,morgens verse broodjes , en een frietkraam met zelfgemaakte friet is jullie camping helemaal top, wij zien jullie weer in de zomer.

fam E Blokland (16-08-2012)

Wij staan nu voorde 6 de keer hier op de camping. Het is hier te gek gezelich en kom hier altijd met plezier. De gast vrijheid is super de camping is altijd netjes.

Ad en Jeanny Jongeneelen (07-08-2012)

Hoi, John en Lisette
Terwijl ik dit schrijf zit ik achter mijn laptop bij jullie op de camping. Wij hebben het reuze naar onze zin bij jullie. Een hele mooie camping met prima sanitair. En lekker rustig. De omgeving is prachtig met de vele bloemenvelden. Leuk om te fietsen en met het pondje over de maas ben je zo in een ander dorpje. Jullie hebben het mooi voor elkaar. Een dikke pluim. Ad en Jeanny Jongeneelen uit Bosschenhoofd.

Mike Müller & Caren Haas (18-07-2012)

Hallo Hovershof,
wir waren diesen Sommer auf Radreise für zwei Tage bei euch. Was für ein gemütlicher Platz! Super Einrichtung und absolut relaxte Atmosphäre. Wir werden bestimmt wieder kommen. Selten so schön cecampt: Danke! Mike&Caren

Bent u te gast geweest bij Hovershof?

Wij stellen het op prijs als u uw ervaringen met onze mini-camping, bed and breakfast of vakantiehuisje wilt delen. U kunt uw reacties achterlaten via deze website.

Wat anderen van ons vinden...