.

Kampeerboerderij Hovershof is het ideale uitgangspunt voor verschillende toeristische bezienswaardigheden.

Door op onderstaande banners te klikken kom je op de websites van de genoemde toeristische attracties.

Wij noemen er hier een paar:

Zeker een bezoek waard zijn de Kasteeltuinen in Arcen die per fiets en openbaar vervoer prima te bereiken zijn.

 

Graanbranderij de IJsvogel bevindt zich eveneens in Arcen naast de ingang van de Kasteeltuinen en is gevestigd in een gerestaureerde watermolen.

Nu we het toch over alcohol hebben; in hetzelfde Arcen ligt tegenover de Hertog Jan brouwerij, Cafe de Hertog Jan Proeverij.

 

Ook in Arcen kun je genieten van Nederlands beste en lekkerste ijs bij IJssalon Clevers, die al verschillende malen is uitgeroepen tot Nederlands beste ijsbereider.

Grubbenvorst kun je vanaf onze camping aan de overkant van de Maas zien liggen en is met de veerpont gemakkelijk bereikbaar. Hier vind je ook een ijssalon van Clevers.

Wanneer je in Arcen met de veerpont de rivier de Maas oversteekt, kom je in het pittoreske dorp Lottum terecht, bekend om zijn prachtige rozen.

 

Wanneer je eens rondgekeken hebt op onze Hoeve Hovershof en je bent enthousiast geworden over alles wat met boerderijen en het verleden te maken heeft dan is Streekmuseum "De Locht" een aanrader.

In het Brabantse Overloon nabij Venraij ligt het Zoo Parc.

In het naburige Horst vind je het Aardbeienland. Alles maar dan ook alles wat met aardbeien te maken heeft kun je hier vinden.

Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan is het Limburgs Museum in Venlo aanbevelenswaardig.

Op deze website worden behalve de hier al genoemde bezienswaardigheden nog veel meer interessante en mooie dingen die de moeite waard zijn genoemd.

Midden in het aspergeseizoen wordt de Asperge Fiets Vierdaagse Arcen gehouden. We verwijzen je graag naar hun website.

In Tegelen vind je speeltuin Klein Zwitserland.

 

Onderstaand nog een paar links die verwijzen naar verschillende campingsites.